06 augusti 2010

Smultronstället...

Härliga dagar i Valdemarsvik med tokfint väder, det är precis vad vi behövde för att rekreera oss efter de passerade veckorna.

Idag har vi tagit en golfrunda i Söderköping, varmt väder, Adam spelade bra, Petter söker efter formen och jag tog mig runt hyfsat.

Sedan -- belöningen -- Smultronstället i Söderköping!

http://www.smultronstallet.se/
Det är en glassrestaurang med de mest härliga glasskreationer med utsmyckning och smaker! Dock inte så enkelt att ta sig "in", för det är alltid lång kö, minst halvtimmesköer när det är sommar. En fröjd för ögat och gommen; Adam tog en "Rock ´n roll" där det var bl.a. en munk med i dajmglassen. Petter tog en favorit med lakritsglass och jag tog en "Euro". Det är som ett helt mål, man blir rejält mätt, men det är riktigt gottistottis. Ska väl bara understryka, att här är kreationerna och glass-rätten hela grejen, fortfarande har Visbyglass den allra godaste glassen!

Dagens tanke...om smultronställen....Smultronstället i Söderköping är fantastiskt gott, det finns många smultronställen för varje människa och jag har såklart flera. De flesta är vid hav och på fjäll -- det rycker tag i en rejält, det berör. Här har jag mitt smultronställe också -- på Eköns klippor ute i Gryts skärgård!