15 augusti 2012

Dags för skörd....

Dags för skörd av vinbären och de röda är strax glada, tokgoda. Idag plockar vi de svarta och där var en buske nästintill inget på. 

Dagens tanke....om skördetid....det finns en glädje över att få samla på sig godsakerna, så att man får uppleva mera sommar på vinterhalvåret. Det finns samtidigt ett vemod över att sensommaren tar vid och sen går det fort mot höst, men man vet att därefter kommer vintern, som man får längta efter!

Bad och relax på Storsjöbadet

Vännerna familjen Eriksson kom hit till stan och lockade med mig och Adam på Storsjöbadet, där jag inte varit sedan dom nyöppnade, för 5 år sen eller så?! Jag fick simma lite och vi kunde njuta lite av solen som kikade fram.
En fantastiskt fin relaxavdelning, härligt att få njuta lite, den var till och med finare än Saunaworld på Holiday Club i Åre - dit ska jag gå flera gånger!
Tacomiddag hemma hos oss på kvällen med fruktsallad och diverse annat i efterrätt!

Dagens tanke...om att få tid att ses....tänk att det alltid är så svårt att få tiden att räcka till till möten med vänner och bekanta. Gott när tillfälle ges och spontana infall uppkommer om besök! Me like!