05 april 2012

Ny bil!


Idag har vi slagit till och investerat i en nyare bil. Vi hittade ett fynd måste vi säga, en Saab 93- Vector 2,0 Bio Automat Vector Sport Combi....(är som antirynk-krämer som har namn som är flera rader långa....)
Nåväl, den är grå/ljusgrön/champagne (stod det på bilfirmans lapp) och tar både ethanol och bensin. Den är en automat -- lyxigt så här när Adam nu lärt sig köra bil på rätt sätt, så då kan man få lyxa till det hela.
Ja, vi hämtade den i Sundsvall idag och hämtade mor Anne-Marie samtidigt, som är hos oss över påsk och sen är med och firar 20-åringen här hemma, när nu jag åker iväg mot Skottland.
Adam får ta vår Saab 9-5 istället och han är toklycklig för det!

Så nu är Saab 900 som han haft till salu -- anyone? Vi har bytt nästan allt på den...så det blir ett bra pris vid snabb affär!

Dagens tanke...om bilköp....vet inte hur många bilar man haft genom sin livstid, men bilköp är aldrig en vinstaffär och det vet alla, ändå behöver man bilarna och måste göra de här affärerna....Nåväl, nu har vi en fin bil att glida runt i och Adam glider vidare i livet med en 9-5:a just nu...vore tacksam bara, om bensinen och drivmedlen kunde kosta lite mindre bara....