19 januari 2010

Trying to focus...

Jahaja...nya tag mot nya mål...
Har haft två intensiva jobbdagar med kollegor nu och det finns mycket att fundera över där...men skönt att sova en natt hos mor hemma i Sörberge...alltid trivsamt!

Har också försökt mobilisera mig rejält, försökt vara på och lyfta mig för att återta kicken i jobbet, som jag på något sätt la i dvala under jul och nyårsledigheten, trots att det definitivt inte varit mjukstart första veckan, med 2dagarsutbildning på två ställen förra veckan, samt tripp till Stockholm och tvådagars jobb nu, så den här våren verkar gå i linje med den förra tyvärr...rätt tufft att få till det hela, men det får ordna sig!

Är också inne på att återigen köra benhårt med hälsa, vikt och motion. Så nu ren kur, imorgon besök på gymmet och så ska vi väl försöka få bort allt onödigt att släpa på -- lång bit kvar, men ett steg i taget!

Dagens tanke...om vardagen som tränger sig på...ja, det är mycket nu, mycket jobb, mycket plugg och fokus på mig själv...men jag har ändå lagt färdigt pusslet...*ler*....sneglar på ett till som ligger och bara väntar....