31 juli 2010

Saade...

Igår var det en regnig yran-kväll, men så småningom avtog det hela. Allt blir så rejält blött och geggigt, men alla hade "uniform" igår -- gratis regncapes, så det var en bunt vita och oranga människor som tultade runt på området. Caperna fyllde sin funktion och det blev inte ens töntigt att gå i dem, så där ser man vad grupptryck kan göra.

Igår skällde jag ut en ung pojkspoling som var i fotodiket och lekte, han har varit ivägen 2 dagar i rad, kliver på som om han vore ensam och det är ju en oskriven lag där att man har koll på sina kollegor, vad dom gör. Han var dessutom 2 meter lång, vilket gjorde att när han stod främst skymde han alla....*suck*...och han verkade inte riktigt förstå min kritik, men skulle han göra fel igen, då är jag inte riktigt lika nådig faktiskt....

Idag har vi fotat Eric Saade och dagens roligaste var när han säger till publiken, som i majoritet var i åldern 5-10 år; "Upp med händerna i luften", så lyfter barnen upp händerna och håller så....han menade säkert att sen skulle de klappa händerna i takt, men det sa han ju inte, så de håller händerna så...
Eric Saade ska förresten ha all heder, för han hade live-musiker, bra dansare och en sjujädrans show, trots att publiken inte kom loss förrän vid hans extranummer "Manboy".

Gårdagens skämt var en försäljare som ringde och sökte Petter från tidningen "Aktiv träning"....*ler*

Dagens tanke....om yranjobbet....nu väntar sista kvällen på yran för det här året och det kulminerar så klart med Presidenttalet vid midnatt -- republikens stora happening! Sen ska vi ha lite semester tänker vi, utan att vara sjuka, utan att jobba!