20 juli 2010

Att göra en fågel....



Tjohooooo.....golf idag igenoch singeltävling, där jag spelade ändå skickligt och bra, gjorde två birdies (alltså ett slag under banans par). Riktigt roligt! Det firade vi med Baileys-hutt såklart i min boll, jag, Gudrun och Ulla! I partävlingen igår spelade Adam och jag med Åsa och Rune och då gick det ju sådär kan man säga...
Det är det här som är så märkligt, ömsom upp och ömsom ner med spelet, ena dagen kan man, andra dagen inte...och ändå återvänder man till spelet...för er som spelar golf, ja ni fattar vad jag menar, man kan liksom inte sluta spela för det är så roligt...för er som inte spelar -- välkommen med, ni kommer inte att ångra er en enda sekund!

Och jag gjorde idag, med den fina rundan en sänkning av mitt handicap, så det här var en riktigt bra dag. Jag orkade inte hålla i alla hålen ut, men ändå, har med mig flera härliga slag i bagaget till på fredag då jag spelar ny tävling igen.

Adam spelade hyfsat, men var mer moraliskt stöd och peppare i sin boll med två herrar -- jätteskoj! Han hittade äntligen sina skor igår, fick köpa Pro:ns dojjor för sin platta fot. Och så bettade han igårdagens tävling och tog utmaningen och landade på 8:ans green, så det blev dubbelt upp av Pro Max!

Petter har fått gå till läkaren idag, fick inte spela golf för mig utan måste kurera sig och det var som vi trodde, behövdes penicillin där också för att bota bort skiten. Skönt, nu kan det bara bli bättre! Krya på dig vännen!
Förresten, gjorde rabarberpaj av nyskördade egna rabarber häromdagen och jisses va gott det var med vaniljsås till...smulpaj! Mums!
Jag vann en resegarderob i gårdagens tävling, jättetrivsamma prisutdelningar på Storsjöbygdens golfklubb. Och det är liksom helheten på golfbanan som är speciell och jag är glad över att vara medlem i den här klubben.

Gillar golfkrogens skylt utanför entrén:


Dagens tanke...om en bra dag på golfbanan....min birdieputt på 8:an var tokfin, jag har aldrig slagit så nära pinn förut, se nedan....och 9:ans birdieslag var 75 m långt från skogen och mot flagg rakt i kopp!! Yihaaaa....att göra en fågel brukar inte höra till vanligheterna för min del! Nu får jag sätta upp två fåglar på klubbens tavla med mitt namn på!