21 januari 2012

Keep on gåing...


En riktigt skön sovmorgon, som jag behövde! Har sovit i ett och samma läge hela natten....då sover man rätt hårt....
Idag pysslar Petter med ljus-grejer, blir glad över det ju, han är i sitt "rätta element".
Jag har fokuserat på min motion...;) och försökt skippa tänka på vanlig mat. Ändå blir jag så att när jag kör måltidsersättningar så vill jag fixa mat åt alla andra, så då om nån gång blir det bra och kul mat härhemma. Det är precis som om jag stänger av. Så Petter får gott käk härhemma.
Det finns bara några saker jag längtar efter rejält...hårdost och sushi...och det är likadant varje gång, vet inte varför men skulle kunna ge mycket för att käka bara just det! Nu vet jag att det dröjer länge, länge tills det blir något sådant i min kropp och det är bra det, har ätit tillräckligt med hårdost och sushi i mina dagar!
Jag börjar redan bli nyfiken på om det finns något första resultat, men det får jag inte veta förrän om 1,5 vecka...

Känns bättre idag när det gäller min motivation, efter igår när det var en sån dag man inte riktigt behöver. Jag begär aldrig något av någon annan, varken handling, tanke eller förståelse. Det finns nog olika metoder att ta till för det här ändamålet, men jag är glad att jag valt just det här.

Dagens tanke...om var och ens val....det här är mitt val. Och det blir tokbra för mig. Det som jag tror är karakteristiskt med mig, är att jag respekterar vad andra väljer. Hur väljer du?