12 oktober 2010

...och idag brorssonen....


Och idag passade jag på att träffa min brorsson Henric på en fika, riktigt trevligt. Det är också samma glesa frekvens mellan när vi ses numer, så det är roligt att få en stund till snack. Dock har vi ju kontakt på Facebook, så vi har ju båda koll på "läget" i respektive "läger".
Idag var vi till en porträttfotograf vi som blir författare till boken kring undersökningen för unga konfirmandledare som vi just nu jobbar fram och tog både gruppbild och enskilda porträtt. Man är ju ingen modell precis, och inte hjälper det att man är gift med en fotograff heller, är lika mycket "Bambi på hal is" framför linsen för det. Jag trivs bättre bakom den....
Dagens tanke...om fotografering...jag undrar hur mycket kort jag tar om året? Ska försöka räkna nån gång. Det är riktigt spännande att se världen genom kameralinsen. Och spännande att se hur en professionell fotograf som inte är Petter gör, han har ju lärt mig en del och kunde idag också korrigera nån blixtsättning, vilket ju inte är kundens jobb, men kunde inte låta bli...=)