10 november 2010

Yihaaaaaaaaaaaaa! SNÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!

Idag kom äntligen snön hit till Frösön! Som jag längtat -- allt blev mycket enklare, lättare att tänka, fräschare luft, enklare att andas och man mår såååå gott! Nu får det gärna komma såååå mycket mer, dumpa gärna all snö här! Pliiiiiis!

För 20 år sen bytte Dajm namn till Daim (samma uttal men till "internationell" stavning), det var 1990.


För 10 år sen bytte Raider namn till Twix (Twix hette chokladen utomlands, så det blev internationaliserat).
Tänk vad man glömmer fort och när det gäller Raidern har jag inte ens reflekterat över att den blev Twix och det ska vara samma sak. Men jag tyckte nog att Raidern var godare, den var liksom lite mer seg i kolan.
Dajmen är densamma, den har inte ändrat sig och är riktigt smarrig. Blev sugen på att göra daim-glass eller en daimkladdkaka eller daimmuffins eller daim-oboy eller....*ler*

Men något som blivit sämre, är Japp! Den var sådär riktigt kolafylld, så när man tog en tugga, så hängde kolan liksom kvar. Nu är den mer massiv och kompakt. Då är Mars godare faktiskt, den utlandsinspirerade Jappen...
Dagens tanke...om snö...tänk vad snön kan göra livet enkelt. Idag var det riktigt roligt att vara mitt i stora tomtesnöflingor. Och allt blir så vackert och världen förändras och livet blir vitt, fint, vackert och gott!