03 november 2011

Kom igen nu vintern!

Det är helt galet -- jag väntar och väntar på vintern och snön som bara måste komma! Den är två veckor försenad och det är INTE bra! Värmen flödar, det är uppåt 8-10 plusgrader på dagarna och Petter och jag har golfseten redo, blir nog en runda på Norderön imorgon igen. Här om dagen åkte vi till golfbanan men då regnade det, så då tog vi vår hemmagjorda smörgåstårta och satte oss i klubbhuset och fikade istället -- så kan man också göra med en golfbana!




Har hittat en favvo -- en stickad snodd, som är go runt halsen -- me like!


Idag hittade jag också en kyrklig glögg -- Biskopens blandning! Trevligt med välsignad juledryck!

Det som glädjer mig mest är denna händelse i förrgår, när Petter tar fram sin bas och förstärkare och börjar spela bas till lite låtar på CD-spelaren -- åååå vad jag längtat till detta. Det är så gott att se olika funktioner komma tillbaka, sånt här sitter ju djupt i benmärgen och Petter fajtas rejält för att allt ska finnas däär igen, om än inte som förr, men nära nog!


Dagens tanke...om diverse ting
....de här veckorna har jag fått njuta av mycket ledig tid. Känns riktigt bra, skulle kunna vänja mig vid att ha det så, för det är gott att göra precis det som man vill och behöver, inte bara det man måste.