15 juli 2012

Tävlingsveckan igång! Dag 1....

Idag första tävlingen på vår årliga golfvecka på Storsjöbygdens golfklubb. Idag var det en partävling, bestboll och det var Tia Kinnarp som var sponsorer.
Petter hade det kämpigt med synen idag, så det gick sådär för honom, jag kämpade 2/3 av tävlingen och sen gick luften ur mig. Det har regnat halva tiden, rätt rejält, så man var frusen och blöt, men vi hade fint sällskap av dom som kom på 5:e plats i tävlingens A-klass; Kjell och Rasmus, far och son.
Det som också är roligt är att involverade i sponsorerna är familjen Jonemar, som hade golfrestaurangen tidigare och på hål 14 bjöds på diverse förtäring med starkare inslag (läs Vargtass-drink eller shots...;) och även lite banan och kexchoklad! Mycket uppskattat av golf-folket! ;)
Vi slutade ändå på 26:e av 40 i vår klass och vi får vara nöjda över denna kämpainsats.
Adam fick med sig en pikétröja i utlottningspris, tokbra och han spelade med Christoffer Guldbrandsén idag och vi fyra bildar team på onsdagens scramble-tävling.







Dagens tanke...om vår tävlingsvecka....det är något alldeles speciellt med tävlingsveckan på Storsjöbygden. Alla kommer till kvällens prisutdelning och det är go stämning och mycket folk som spelar. En vecka som många längtar till och tar ledigt för. Kul med golf! Imorgon väntar ny partävling!