03 oktober 2010

Sorgsna separerande söndag....


Sorgsen dag, när Adam åker till Kiruna igen, som vanligt blir det tomt och ödsligt och tyst i huset när han kliver utanför dörren. Men den här gången var det ju för att hämta ett körkort och det var precis det han gjorde!
Nu kommer han hem om tre veckor igen och då stannar han 2 veckor, ska bli gott och då är bilen med hem, så jag tar mig upp för att hjälpa till med körningen då.
Det som bekymrar mig lite är den förhöjda nivån på terror som råder i Europa och även i Sverige, från låg nivå till förhöjd nivå är läget nu. Och terrorhotet ligger i Europa nu, det är klart ljus att gå på turistmål, flygplatser och personer....nu ska vi undvika att vara i stora folksamlingar och att resa till ställen som lockar mycket folk. Jag blir arg på riktigt...jag har rättigheter som människa att få vara trygg, att inte bli utsatt för hot och krig. Det här känns INTE bra....det känns LÅNGT IFRÅN OK! Dra inte in mig och alla andra i era dispyter och bråk, ta det med dem det berör...en enkel livsfilosofi som gäller alla!

Dagens tanke...om separation igen...jaha, så var man halv...Adam gör vår familj hel och det känns onekligen när han är borta. Jobbigt för oss, hoppas inte lika jobbigt för honom. Glad över att ha fått några dagar ihop, nu får man hålla ut 3 veckor igen, tills han återvänder hit.