19 mars 2010

Fina Fredag

Måste bara få kommentera Hollywoodmamman Maria Montazami i senaste avsnittet av Hollywoodfruar (hon är min riktiga favorit i programmet)!
Hon är sävligt underbar den kvinnan och helt plötsligt inser man att äpplet inte faller långt ifrån trädet...hennes mamma pratar precis lika, ser likadan ut och gör likadant...
Så när hon säger att det ska bli roligt att hennes mamma är där vid jul så säger hon "så de får se hur en svensk mamma ser ut" -- riktigt skoj, eftersom de som tittar på programmet är svenskar och många har svenska mammor....*ler*
Sen hjälper denna mamma till att fluffa upp några stora färdigknytna rosetter med en julgranskula i, förstår inte alls hur de används sen, ligger på nåt bord eller så...? Nåväl, det blir mammans jobb och Maria säger: "mamma har verkligen fluffat upp amerikanska rosetter fint"....waow! Vilken grej!!! Och vilket uppdrag!!!!!
När hon tar mamman på hårsalong och ska ge henne en "make over", så utbrister hon "min mamma – hon har konserverats bra"....*ler stort*....jadu, hoppas att jag också som mamma kommer att konserveras bra...?!?!?!
Som avslutning är guldcitatet från Maria: "jag är en väldigt duktig människa som kan göra flera saker samtidigt, jag kan multi-task" -- hmm....det handlade om att både gå och sätta på läppstiftet eller nåt sånt...
Jag kan också multi-taska, har rejält hög simultankapacitet som vi säger här i Sverige, så då är jag väl också en väldigt duktig människa, eller?!...jag tror jag ska samla vidare på hennes sköna uttryck i kommande program.
Dagens tanke...om en helt vanligt ovanlig fredag....pluggar idag, har seminarieuppgift att lämna in och en kommande tenta, så det är bara att tjura på. Just nu är jag så fokuserad, för den här delkursen är så intressant, men jag ser också sannerligen fram emot när jag är klar i vår, så att jag inte varje ledig sekund behöver tänka att jag ska plugga, måste läsa....Det är redan fredag och helgen väntar med mer plugg och mys med maken! En helt vanlig ovanlig fin fredag! Tackar!