13 juni 2012

Adams student 8 juni 2012

Så var det då dags för Adam att ta studenten från Rymdgymnasiet i Kiruna!
Han har gått Rymdtekniskt program med inriktning Vinteridrott (V.I.G), så nu är den första rymdteknisten och den första vinteridrottaren klar! De var nämligen den första kullen ut!


En härlig dag, som startade med ett ryck inför champagnefrukosten där det nästan blev en försovning, sen fick vi vara med på avslutningen på Folkets Hus, fullsatt salong! 
Betyget delades ut och sen var det dags för lunch för elever och lärare på skolan och vi bjöd på sallad på Samegården till våra gäster; min syster Inger och svåger Håkan, mor Anne-Marie, våra vänner Ingrid med sonen Martin, våra grannar Dagge, Eva och dottern Maria, samt Adams kusin Cecilia med pojkvän Daniel.
Tre dagars fest hade sin kulmen på fredagen den 8 juni och efter lunch var det dags för utsläpp och flakåkning från Hjalmar Lundbohmsgymnasiet. Vi hade studentmiddag med stor buffé på Samegården efter flakåkningen och såklart blev det härlig presentöppning innan Adam anslöt till gänget på stans krogar.
Adam fick en mängd presenter och av oss blev det DJ-prylar, smycken, böcker samt en resa till USA och Orlando/Florida för golf och annat kul med oss!
























Dagens tanke...om studenten Adam....härligt jobbat Adam, Totally completely proud of you! Lycka till i livet nu! Älskar dig!