18 januari 2010

500-strecket...

Inlägg nr. 500....tadaaaaam!
Ja, jag som inte alls tänkte att det skulle vara så här länge som jag skulle orka blogga. Jag har nästan bloggat varje dag sedan förra hösten, missat några av enkla anledningar, att jag inte hunnit in före kl. 24.00 och sen har det slagit över till nytt dygn...
Så ni som läser bloggen -- tack för detta! Hoppas att mina dagliga tankar, kan ge er nya tankar, inspiration eller bara lite roande funderingar.
Vi får se hur länge jag öppnar upp mitt inre i offentligheten, men jag fortsätter väl en stund till ändå...


Igår kväll brann det i ett av de stora vackra husen i Östersunds centrumkärna, precis där min tandläkare har sin praktik direkt under vinden där det totalbrunnit och där det ligger flera butiker i bottenplanet. Så nu idag är branden släckt, men jag anar att ingenting är kvar av t.ex. mina och Adams tandkort, vår tandhistoria är nu historia, för sånt finns i pappersmappar, som troligtvis inte stått emot hetta och vattenmassor...och sen beror det på hur det varit med databackuper på annat och hur det står till det med dessa....och Adam har tandläkartid här vid sportlovet...undrar hur de ska kunna fortsätta verksamheten härifrån??

Tragiskt och jag hoppas sannerligen att detta inte är en anlagd brand, för det skulle vara för jäkligt...

Dagens tanke...om bränder...jag skulle nog aldrig kunna ha ett blåljusjobb, även om det verkar riktigt intressant. Jag skulle nog ta med mig hem alla upplevelser och inte kunna bearbeta dessa snabbt med debriefing...Bara att veta att sånt här händer, gör att mina tankar tänker och jag blir smått skraj ifall något händer nån annanstans...så igår kollade jag extra noga alla tända ljus, att de släcktes när vi la oss och sov...Huvva!