13 november 2010

Inspirerad!

Inlägg 777 idag!
Är helt slut efter en hel kursdag idag igen -- jag är alltså kursledare med min kollega B för en introduktionsutbildning i konfirmandfrågor, 25 deltagare och vi pumpar de fulla med en massa saker kring konfirmander och ett bra konfirmandarbete. Blev tokinspirerad av goda medarbetare lokalt -- organist Nicklas och fritidsledare Rickard -- vilka fantastiska människor vi har i församlingarna!
Full dag idag från halv 8 i morse till halv 11 i kväll! Så nu är det slut i rutan! Börjar halv 8 imorgon igen -- godnatt världen!

Dagens tanke....om att vara inspirerad....människor inspirerar mig och idag har jag verkligen fått en kick av mycket kompetenta medarbetare! Tack!

Lilla Michelle....


Vår tamaste ökenmus Michelle har dött idag, hon har varit ensam bra länge, eftersom hon delade bur med sin mamma, som dog rätt "ung" efter att ha fött 11 ungar....Michelle var en av dem och hon var så otroligt gosig och tam! Så vi har alltså fött upp henne från födseln, så det blev alldeles speciellt bara för det.
Men nu några veckor tillbaka har hon inte varit kry, men hon har fatjtas länge, hon har försökt. Något galet med balanssinnet har det varit, hängig som sjutton.

Idag hade hon tagit farväl till den här världen och krypit fram, som de gör ur sitt trygga bo, ett sista försök att få andas luften liksom.
Så nu har vi tagit farväl. Vi har ju haft rätt många ökenmöss sedan länge tillbaka och alla de här är en del av familjen såklart. Känns kanske mysko att de här små gerbilsen skulle vara nåt "att ha", men i vår allergifamilj, så har de varit ett härligt tillskott, de har varit våra små kelgrisar. Nu har vi pappa TJ och brorsan PK kvar och sen blir det inga fler möss, nu är husdjurstiden förbi eftersom de är Adams och han är ju inte hemmavid så mycket.

Dagens tanke...om lilla Michelle....känns sorgligt att hon inte orkade mer, hon var så fantastisk fin och gosig. Må gott i ökenmössens himmel lilla vän, där finns mamma Grete och brorsan Hampus och väntar på dig!