14 februari 2010

Hjärtedagen!!


När en karl är förkyld...då behövs en omsorg av hans kvinna! Så idag är det service som gäller -- bottom up med c-vitamin, bra frukost, halstabletter och annat!

Vi tänkte åka till stugan och stöka idag, men då skippar vi det och åker bara upp till Åre för att hämta hem Adam, som varit där på skidläger sen i torsdags morse. Han blir hemma hela kommande vecka, fått ledigt för mera träning och tävling till helgen, tror att han trivs gott med sin skola, som ger sånt stort utrymme, undrar hur många skiddagar killen har nu? Förmodligen gigantiskt många....

Jag har inte åkt skidor än den här säsongen, men räknar med att nu framemot sportlov, ska vi ta en härlig, solig dag och köra manchester (nypistat tidig morgon slår allt)! Den bästa tiden till fjälls väntar nu med vårvinterdagar som kommer och många fina dagar i härbret till fjälls!

Dagens tanke...om hjärtedagen....Det är mycket kommersiellt kring alla de här dagarna, det gäller i såfall att hitta kärnan i det hela. Idag får vi tänka extra på de som står oss nära, de vi har kär och även på de som behöver extra omsorg om sitt hjärta som kanske har hjärtesjukdom eller hjärtesorg.
Idag hälsar jag stora hjärtekramar till alla på Hjärtedagen! Ta hand om er därute, krama varandra i trafiken! Hjärte-Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!