20 januari 2012

Fartdårar och SB12....

Hittade en bra bloggare vid namn Fredrik Backman, där han skriver om bl.a. sitt pappaliv på fredrik.cafe.se Han har bl.a. gjort ett tänkvärt inlägg om folk som kör som blådårar....Jag berördes stort av hans text! Läs här: http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/
Det här med att blogga så det intresserar andra är inte alltid lätt och det beror också på för vem man bloggar. Killen ovan skriver riktigt bra!

BTW -- En första dag utan så mycket hunger, vaknade dessvärre imorse av min egna dåliga andedräkt, vilket det blir när "keton-fasen" inträder. Ketoner är alltså nedbrytningsprodukten av fettsyrorna och ketoner består av aceton etc. som är viktiga bränslen för många vävnader under t.ex. fasta, viktreducering vid en ketogen (lågkalori) diet -- dvs. nu börjar fettet att brytas ner i min kropp! Tjohooooo! Bryt, bara bryt, ta bort, försvinn, jobba på! Jag använder med glädje SB12!!


Dagens tanke...om blådårar i trafiken
....jag är ju en bilförare, som tycker om att köra bil och gillar när det går i en bra hastighet, men inte för dumdristigt fort vill jag tillägga. Jag tycker dock att det är trist när det går "för sakta för min smak". Samtidigt har jag också sansat mig i många avseenden här, har sett för mycket ihoptryckta bilar, skadade människor och i och med att man får barn, så blir det på en gång något som man bara MÅSTE skydda, det är så otroligt värdefull last, som aldrig går att mäta.
Jag har nog tyvärr överfört lite av min "körstil" till sonen, som också gillar när det rullar på i bra fart. Hoppas och ber om beskydd, klokhet och mindre tegelsten på högerfoten för oss alla.
En sekund eller minut hit eller dit -- låt inte andra drabbas av att du inte startade i tid liksom!