10 januari 2010

Tomt igen...

Jahaja....igår utklassade mor Anne-Marie oss på Rummy, ett kortspel i flera omgångar, där man ska samla stegar och trissar...
Så har vi då dansat ut granen och alla julsakerna idag, skönt att få det stöket bortgjort....
Det blev lite tomt här hemma, när granen försvann från vardagsrummet och alla röda fina julgardiner byts bort och de "vanliga" gardinerna kommer fram, det blir liksom vardagen som tar vid!
På förmiddagen skjutsar vi Adam ut på flyget för att han ska ta sig ner till Stockholm och sen upp mot Kiruna på eftermiddagen! Tungt bagage var det också + skidor!
Hans kompis Andreas sov här i natt och följde med ut och sa hejdå också! De här två polarna är som syskon faktiskt, en härlig vänskap mellan dem! Nu väntar bara Adam på att Andreas kommer upp och hälsar på i Kiruna snart!
Det blev mycket tomt här hemma, när sonen försvann, det blir liksom vardagen som tar vid, men mycket mycket tristare!!!
Det känns i hela kroppen att han fattas mig! Och det blir jobbigare nu när vi fått rå om honom 3 veckor....Vi ses ju om några veckor, när jag och Petter åker upp till honom på föräldradagar och är där nästan en vecka, men det är många dagar dit....*suck*

Dagens tanke...om tomheten som tar vid....finns inte så många ord att tillägga...men nu är det tomt utan Adam!
Och inte blir det roligare när första jobbdagen väntar imorgon...för det känns sannerligen omotiverat i nuläget, har inte haft sånt motstånd till jobb under hela min jobbkarriär faktiskt...undrar vad man ska göra, för att förändra den inställningen?