26 maj 2010

Vår och sommar samtidigt...

Några dagar i Göteborg på kurs, som handlar om konfirmander med särskilda behov. De här introduktionsdagarna startar utbildningen, som sedan fortsätter i september med en veckas kurs på ortodoxa utbildningscentret på Kreta. Nice!

Vi håller till på Ågrenska, som ligger på en ö ute vid havsbandet, där det finns ett centrum för Neuropsykiatriska nedsättningar. Ligger fantastiskt vackert, bilder kommer imorgon därifrån.

För övrigt trevligt att vara i Göteborg. En stad där det varit mycket kul och spännande genom åren framförallt i jobbets regi. Gillar staden, den är charmig och har något visst över sig. Här nere har nästan syrenerna blommat över, körsbärsträden och äppelblom står fullt rosa och vita...otroligt vackert. Båtarna läggs i på båtvarven, liljekonvaljen blommar...ja, det är skillnad i jämförelse med hemma, där syrenbusken knappt fått ut de första gröna bladen!


Dagens tanke...om vårt avlånga land...det är otroligt spännande att i samma land upptäcka årstiden som växlar...här är det sommar, hemma har våren kommit!