17 januari 2012

En ny start i livet!

Japp, idag var det ny start, omstart, återstart, rivstart!
J
ag har tagit mod till mig eller snarare tvingat mig själv att börja en livsstilsförändring, med god hjälp av min påhejjande syster, som kör Itrim i Stockholm.
Nu går det alltså inte att hålla på att sabba för kroppen, utan nu måste vi lägga till motion och bra matvanor.
För att nå dit tar jag alltså hjälp av Itrim, som är en träningsanläggning här i stan, som fokuserar på viktreducering och motion i kombination.
Kommer säkerligen att här på bloggen att skriva om mina erfarenheter på vägen, för just nu är det där det enda som gäller, det är mitt stora fokus!
Idag tränade jag för första gången och det är en runda på 20 stationer som man betar av, där man är på varje station 30 sekunder och byter sen. Kör tre varv runt och det är vartannat redskap styrka och varannan station flås. Efter 30 minuter har man kört igenom kroppen på ett tokbra sätt, med hjälp av hydralik i motionsredskapen!
Dessutom kör jag nu hårt i 12 veckor med måltidsersättningar och det blir nog mina 12 tuffaste, men nödvändigaste veckorna. Sedan går man över till mixad kost och så småningom också bra föda i rätta mängder. Det här är ett 2-års-projekt, så nu ska det blir ordning innan jag fyller 50 och allt görs bara för hälsan!! Bara för det!

Dagens tanke...om att ha bestämt sig....Den bästa motionen är den som blir av!