21 april 2010

Jag klarade tentan!!!

Har idag fått tillbaka tentan från delkurs 4, den som var riktigt svår som jag gjorde i påskhelgen i all stress och jag klarade av den med godkänt, nära VG.
Jag är överlycklig och beskrev till min lärare att den var tuff att göra, att det krävdes en hel del och att jag fick ut den på skärtorsdagen för att hinna göra den senast söndag, innan måndag morgon då vi skulle åka till Iona och på söndagen hade vi dessutom 18årsfest, så påskfirande med mor, så ja, mitt uppe i detta att försöka fokusera på den här kursens svåraste tenta.
Och då skriver min lärare såhär:
"Ja, eftersom jag visste om förutsättningarna var jag mycket imponerad över din tenta. (Jag måste rent av säga att jag är lite nöjd över att du nämner att du fick i alla fall jobba hårt). Det var nästan så att jag hann tänka: "hur hann hon skriva så bra på så kort tid -- är tentan för lätt?"

Och jag lovar, lätt var nog inte vad jag skulle kalla den -- nog för att jag är novis på teologi, men läsa kan jag och skriva med, men här var en hel del utmaningar och svaren var stora i omfattning....




Dagens tanke...om överlycklig för tentaresultat...hur glad som helst just nu...börjar se målet...nu återstår bara sista delkursen, där jag idag lämnat in seminarieuppgift 1, har 2 såna kvar, ett PM och en tenta....sen ska jag njuta över att jag klarat av baskursen i teologi/religionsvetenskap och ta sommarlov från studier...i höst väntar nya studieutmaningar på distans!!! (svårt att lägga av...)