24 juni 2010

46 år....sedärja!


Idag är det min 46:e födelsedag! 46....kan nån förstå vad fort tiden försvinner egentligen....återigen, jag minns min 20:e födelsedag klockrent, firades på Vårbackens dansloge. Jag minns min 30:e födelsedag, nyinflyttad på Frösön i glada vänners lag från när och fjärran och fest i kvarterslokalen. Min 40:e födelsedag som var nyss (hmmm....6 år sen), firades i dagarna 3 på stiftsgården i Edsåsen, en av de roligaste grejerna jag gjort. En hel midsommarhelg med mycket folk som också sov över, många barn och vi hade det såååå kul!

Idag firande med familjen såklart. Ska fixa en liten tårta och vi ska äta något gott också. Jag har fått en pulsklocka av Adam och Petter, riktigt roligt, precis vad jag önskade mig. Då är bara önskan att få bli frisk, så jag kan testa den. Tack älskade vänner!

Dagens tanke...om att fylla år.....födelsedagar gillar jag. Tycker det är kul att fira, alla tillfällen man kan få fira ska man ta, behöver inte vara så avancerat bara att få uppmärksamma och få en lite annan touch på livet! Om fyra år -- då ni! Då ska vi fira den här dagen, så mycket vi bara orkar! Så fira hörrni, fira både födelsedagar och bemärkelsedagar. Det berikar, det ger så mycket!
En vacker blomma till alla er därute, den är du värd!