12 januari 2010

Älskade mamma...

Full arbetsdag och då menar jag verkligen det....hade en hel del viktigt att göra idag eftersom jag är på tjänsteresa från ikväll till nästa onsdag...
Men, jag hann nästan allt jobb jag tänkt idag och innan jag ikväll med min kollega K rullade till Övik, så hann jag gå på Samurai och köpa Bento (japanska fyra små rätter) och äta i stearinljusens sken på jobbet i min ensamhet. Idag var det också ett märkligt väderfenomen...på morgonen gick solen upp och belyste kyrktornet på Stora kyrkan och sen svepte dimman in över stan, var nu den kom ifrån eftersom Storsjön är helt frusen....riktigt mysko.

I morse reste mor Anne-Marie hemåt efter en vecka hos oss. Vi skjutsade henne till Mittnabotåget med namnet Evert Ljusberg....*ler*...presidenttåg fick hon åka!


Dagens tanke...om moder jord...varje mamma är unik och speciell. Hon är verkligen ett fantastiskt energiknippe min 82-åringa mamma! Det finns bara en av henne och jag skulle önska att jag bara hade en bråkdel av hennes energi och klokskap! Älskar henne!