22 juni 2012

Midsommarafton på Storsjön

En härlig midsommarafton med vännerna Hallbergs i båten Piggelina, ut på Storsjön och i bagaget en härlig midsommarbuffé med alltifrån lax, gubbröra, sill, renstek, ost, kex, grönt, räkor, exotiska frukter, jordgubbssalsa och mängder av godsaker.
Vi kunde en kort stund få ha med oss våra ungdomar också, innan vi droppade av dom så att dom kunde fortsätta sitt firande med andra kompisgäng.....vi vuxna kunde fortsätta njuta på sjön och kika på vackra hus med strandtomter och bara vara - en underbar båttur i behaglig temperatur för att vara jämtländsk midsommar. Vi börjar samla pensionärspoäng, för en sån här tidig midsommarafton har vi väl aldrig gett oss förr. Tack för båtturen, tokhärligt!














Dagens tanke....om midsommartid...det är så vackert ute, ljuset är magiskt, nu har det ändå vänt så att dagarna börjar bli kortare....och det är bara 180 dagar kvar till julafton, snart kommer snön och vintern vilket glädjer såklart....men vi hoppas ändå på några sköna sommarmånader innan dess, nu när den är här hos oss! Och imorgon börjar vi golfa på riktigt också, sent men sant!