25 augusti 2010

Adam klarade teoriprovet!!!!

Idag är det både ock....

Dels har Adam klarat sitt teoriprov för körkortet!!! Jaaaaaaaaa! Det var nervöst både för honom och mig, för han har kämpat på rejält nu på slutet! Nu är det bara uppkörning kvar, den kommer på måndag! Så grattis till halva körkortet älskade son!

Dels har jag världens bästa jobb -- förbereder idag helgen som kommer, när jag får utbilda 220 unga konfirmandledare och deras handledare i Vålådalen. Det här är såååååå kul och bland det bästa jag får syssla med!

Dels låg det snö på taket på Stora kyrkan i Östersund idag! Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Mer snö åt folket, så tidigt som möjligt, så mycket som möjligt och så ofta som möjligt! Jag älskar Sverige när den bjuder på sommar mellan maj och september och sen vinter mellan september och april! Höst och vår kan vi ta bort!

Men -- det är en sorgens dag! Jag och min arbetskamrat Karin jobbar ihop den sista dagen idag, innan hon slutar och byter arbetsplats. Vi har varit arbetskamrater i 17 år! Och hon är den pedagog jag har som förebild. Dessutom är hon en fin människa, som jag kommer att sakna enormt, det blir riktigt tomt!! Vi gick ut och tog en lunch ihop idag som ett avslut....

Dagens tanke....om att pendla...riktigt tungt att tänka sig att gå till jobbet utan att Karin finns där. Känns inte riktigt värt det längre! Men riktigt roligt att få åka iväg till Vålådalen -- tänk att jag får vara med och göra den här stora utbildningen för alla tusentals ungdomar jag mött genom åren! Känns som om det är värt allt!
Men dagens roligaste är att Adam klarade körkortsteorin!