01 oktober 2010

Adam klarade körkortet....JAAAAAAAA!

Äntligen -- idag klarade Adam uppkörningen till körkortet! Åååå va lycklig han var och vad lättad jag var över beskedet. Han lurades lite när han ringde, men kunde inte dölja glädjen faktiskt! Och jag jublade!!! Än så länge är körkortet ett pappersintyg, men riktigt kortet kommer om någon vecka!
Så idag har han kört bil, Petter fick byta till moppen och Adam åkte iväg själv -- utan ledsagare, utan övningskörningsskylt bak! Nu är han myndig att ta sig dit han vill, helt på egen hand! Och som han kämpat väl för detta -- 22 körlektioner, övningskörning i 2,5 år, avklarat teoriprov på en gång efter intensivplugg i sommar!!
Och bilen lär vi inte se den här helgen...;) ETT STORT GRATTIS ADAM och KÖR FÖRSIKTIGT!

Jag minns när jag själv tog körkort, vad översvallande lycklig jag var att hämta bilen, åka förbi hos mamma och pappa och bara få köra alldeles själv!!
Nu är vår son där!!!

Dagens tanke...om att få frihet....101001 kommer det att stå som datum på Adams körkort! Dagen han också kommer att minnas helt och hållet, hela livet! Och det kommer vara dagen F för frihet!

Skön TIMRÅ-seger

Entré i Foppa-land -- fiendeland?! Men fienden ska elimineras eller dribllas bort såklart.... Inte så farligt, men ändå -- inte min arena (Fjällräven center, rätt segt namn dock på en maffig arena).
Ikväll skulle Timrå ta sig an Modo borta....2 första målen kom inom loppet av 4 minuter -- underbart!

Slutade med vinst till Timrå 4-3! YES!!! Deb sitter extra skönt av nån aledning!
Rullade till goa Sofia och vi surrade, drack te och åt ost och kex -- trivsamt som 17! Tack vännen!


Dagens tanke...om nice day...har träffat flera goa vänner idag, det är gott för själen! Och att också få en seger i bagaget med sig hem, är gott för oss som hejar på Timrå!