18 januari 2012

Nu är det nog!

Gruppträff 1 idag på Itrim. Pepptalk och vi är en otroligt splittrad grupp i varierande ålder, men de flesta med samma mål. Flera som jag närvarande vad gäller hälsoaspekten, några för att återgå till sitt forna jag, några som ville bli smal och snygga.
För min del är det ju hälsan som är prio 1. Men jag kan inte sticka under stol med att jag inte tycker det är roligt längre att handla kläder på tält-avdelningen, typ Big is Beautiful, XLNT, Åhlens +, Zizzi.....gaaaaaaaaaah....det e inge skoj, allt är fult tyvärr! Och knepigt att de som designar stora kläder inte fattar vad det är som gäller för oss som är kraftiga -- man kan inte ha stort runt urringat, det bara förstärker det runda, man kan inte ha för korta toppar, tröjor, skjortor för ju kortare, desto kraftigare ser man ut. Och alltför ofta finns det såna kläder, bara, att få tag på -- blir så otroligt less på okunskapen.
Men jag bryr mig inte om kläderna just nu, utan det handlar om att må bra helt enkelt....
Så det blev pulsträning idag också, nu sitter den där den ska, så det är bara att köra hårt. Det var gott att träna med likasinnade idag! Det blir nog bra det här!

Dagens tanke....om lögner....man kan ljuga för sig själv, butikerna kan ljuga rätt rejält....men för mig är inte Big Beautiful, och definitivt inte hälsosamt på något sätt! Nope, nix, nada, nicht, no, nej! Nu är det nog!