18 december 2010

En liten nätt roadtripp....

En roadtrip på ca 300 mil är avslutad, där jag reste till Stockholm i onsdags och sov över hos min systeryster. Tack snälla I&H för god mat, lite kortspel och skjuts till och från Arlanda! KRAM!
På torsdagen skulle jag ta flyget upp till Kiruna, men det skulle visa sig inte var så enkelt. Snöoväder över hela Skandinavien, gjorde att mitt flyg blev försenat från 10.25....till 11.00....till 12.00....på med oss resenärer på planet....försening 45 minuter till....13.00 kommer besked att vi troligtvis kommer iväg 14.30....så vi satt 2,5 timme i planet vid gaten och sen resan till Kiruna 1,5 timme till....
Uppe i Kiruna var det lika mycket snö, men sällan kaos i Norrland, bara krasst konstaterande att det ser ut så och så plogar man undan.
Vi var ute med Adams kompisar Jennifer och Mange och åt mat och sen städade jag ur lägenheten åt Adam medan han körde fast med bilen utanför. Ut och gräva och stöka en stund med det, sen packning och så fixade vi med Adams första skidsponsorkontrakt också -- jätteskoj att han får pröva på lite sponsring.

Vi försökte komma isäng hyfsat, för igår körde vi på morgonen ner hem till Östersund. Mycket snörök, snöfall och blåst, men Adam styrde bilen på egen hand alla 82,5 milen till Frösön.
Idag hemma och tar det lugnt, julpyntar lite och vilar ut efter långturen över halva Sverige.

Dagens tanke...om hel familj igen...det är alltid gott när Adam kommer hem. Skönt att vara hel som familj några veckor här över jul, även om det är som vanligt...sen vi kom hem har Adam ätit middag igår kväll, kom hem och sov några timmar i natt och käkade frukost stående i morse innan han for till Åre för skidåkning nu över dagen...men hans saker är här hemma iallfall....;)

Inga kommentarer: