18 februari 2012

I musikens och sångens tecken -- Anna och Emma!


Jag är glad -- glad för att bästa Anna och bandet The Dred Newton Project gick vidare till länsfinal i Musik direkt här i Östersund! UNDERBART! De spelade tokbra och det var musikaliskt! Jättekul att vara på delfinal ikväll på Storsjöteatern! Och Petters gitarr fick vara med på scenen och gå till final också....;) Grattis Anna och gänget!


Sen är jag sur -- sur för att Emma inte gick vidare i The Voice Sverige-tävlingen på TV4, sur på att Petter var så klantig och valde bort bästa sångerskan. Kvar i tävlingen är flera som sjunger betydligt sämre än Emma nånsin skulle kunna åstadkomma i dvala!!

Nä, det där var riktigt märkligt, Emma gjorde ett strålande nummer och gav järnet! På allra bästa sätt!! Och ändå får hon inte vara kvar....där valde Petter bort en möjlig vinnare!


Dagens tanke...om ytterligheter...."här kommer alla känslor på en och samma gång" -- samtidigt vara så glad över Annas framgångar och samtidigt så ledsen över att Emma inte kunde få kliva fram, för hon är så ruskigt värd det! Lycka till båda vännerna med era musik- och sångkarriärer -- jag känner det i hjärtat, det kommer att gå tokbra för båda!

Inga kommentarer: